Hirdetés

Érkezik hazánkba a Sony tévék mellé szánt külső hangszóró

A Sony SRS-LSR200 vezeték nélkül kapcsolódik a tévéhez rádiófrekvenciás kapcsolat segítségével, és akár szabadban is használható.

A Sony magyarországi kirendeltsége arról tájékoztatott bennünket, hogy hamarosan, egészen pontosan szeptemberben hivatalosan is megérkezik hazánkba a vállalat elég különleges, tévék mellé szánt hangeszköze. Az SRS-LSR200 típusjelzésű modell kompakt mérete és kis súlya révén hordozható, továbbá vezeték nélküli úton csatlakozik a televízióhoz, 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolaton keresztül.


[+]

A hatótáv 30 méter, és mivel a termék cseppálló, így akár a kertbe is magával viheti a felhasználó. Egyszerre használható a tévé saját hangszóróival, így megvalósulhat, hogy amíg a többiek nézik a focimeccset, addig valaki mondjuk kapálgat, vagy horgászik, de hallgatja a közvetítést, és a gólok ismétlésére még pont be tud rohanni a képernyő elé. Az akkumulátoros masina egy külön dokkolóban tölthető, az üzemidő pedig 13 óra.

A cég állítása szerint az SRS-LSR200 egyik kiemelkedő vívmánya a Voice Zoom funkció, amelynek különlegessége, hogy érzékeli az emberi hangot. Az alapvető hang visszajátszás mellett a „Voice Zoom 1” magát a hangot, a „Voice Zoom 2” pedig a magas frekvenciákat emeli ki, a két funkció között pedig könnyedén lehet váltani az erre tervezett gombokkal. A modell maximális névleges kimeneti teljesítménye 2x1 watt, szóval azért óriási ricsajt nem lehet vele csapni. Jár mellé egy távirányító is, és a hivatalos termékoldal szerint a következő márkákba tartozó televíziókkal képes együttműködni: Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, SHARP, Toshiba. A cég a várható magyarországi árakkal kapcsolatban nem szolgált konkrét információkkal, de azt lehet már tudni, hogy Nyugat-Európában olyan 190 eurót, azaz mintegy 60 000 forintot kérnek majd el érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés