Hirdetés

Érkezik a Lian Li RGB-s tápkábeleinek új generációja

A Strimer Plus V2-t kényelmesebb és egyszerűbb használni, mint elődjeit.

Bár egy tápkábelen túlzás használatról beszélni, hiszen jobb esetben a komponensek élettartama alatt csak egyszer fogunk a kábeleikhez érni, a Lian Li mégis tudott olyan fejlesztéseket eszközölni Strimer Plus modelljén, ami valóban egyszerűbbé teheti a felhasználók életét.


[+]

A háromféle változatban (200 mm hosszú, 24 tűs ATX, illetve 300 milliméteres, két és három darab 8 tűs, VGA-hoz tartozó csatlakozóval ellátott kábel) piacra kerülő Strimer Plus V2 vezetékei puhább szilikonborítást kaptak, így kisebb helyre is egyszerűbben hajtogathatjuk be őket, még úgy is, hogy a kábeleket extra diffúzorokkal látták el annak érdekében, hogy a változattól függően 120, 108, illetve 162 darab ARGB LED még nagyobb területet tudjon bevilágítani gépházunk belterében.


[+]

A másik fejlesztés a kábel két végén összesen három darab 8 tűs porttal ellátott modell esetében volt indokolt. Az elődmodellt sok felhasználó kritizálta azért, mert videokártyájukon egymástól túl távol helyezkedik el a két tápcsatlakozó és a Strimer Plus konnektorait nem lehetett rendesen csatlakoztatni. A mérnökök ezt a problémát egyszerűen orvosolták, mindössze annyira volt szükség, hogy a kábel végét már a csatlakozók előtt kettéválasztják, így a legtöbb esetben ez bizonyára nem okoz már problémát.


[+]

A harmadik újítás, hogy a kábelek mostantól a Lian Li L-Connect 3 szoftveréből is vezérelhetőek, így azok fényét szinkronizálhatjuk egyéb Lian Li komponenseink LED-jeivel. Ehhez egy külön vezérlőre lesz szükségünk, amit a 24 tűs kábel doboza már eleve tartalmaz, ha viszont a másik két modellhez, esetleg korábbi Strimer Plus kábeleinkhez is használnánk, 20 dollárért külön is megvásárolhatjuk.

A – kontrollerrel együtt érkező – 24 tűs kábel vételára 70 dollár, míg a két VGA kábel 50, illetve 60 dollárért kapható, az előrendelés pedig már leadható a gyártó felé, szállítási időpontot viszont sajnos nem kaptunk.

Előzmények

Hirdetés