Hirdetés

Érdekes újításokat kap a PlayStation 4 SHAREfactory

A Sony még az 1.70-es PlayStation 4 frissítéssel juttatta el az említett konzolokra a SHAREfactory programot, amellyel a felhasználók egyszerűen szerkeszthették a felvett klipjeiket, majd ezeket természetesen meg is oszthatták a világgal.

A SHAREfactory tulajdonképpen ellátta a feladatát, hiszen számos effekt, illetve egyéni zene volt hozzáadható a felvett játékmenetekhez, vagy akár videoblogolás is lehetséges volt a PlayStation kamerán keresztül. Ezeket a közösség ki is használta, jön azonban egy frissítés, amely kiterjeszteni a SHAREfactory eddigi képességeit, méghozzá a lassítás és a timelapse képességekkel.

A fenti két újdonság közül egyiket sem kell magyarázni. A lassítás tulajdonképpen nagyon hasznos lehet, ha valami nagyon egyedi mozdulatot kíván még jobban kihangsúlyozni a felhasználó, míg a timelapse segítségével a hosszú idő alatt felvett képek rövid idő belül is lejátszhatók lesznek.

Arról még nincs hivatalos információ, hogy a lassítás és a timelapse képességeket mikor kapja meg a SHAREfactory, de valószínűleg a következő nagyobb firmware frissítésnek már része lesz mindkét újítás.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés