Hirdetés

Minimalista dizájnt kapott a Lian Li legfrissebb háza

A Daniel Hansennel közösen elkövetett kompakt modell a DAN A4 SFX szendvics elrendezésű koncepcióját viszi tovább, AIO vízhűtések támogatásával megfűszerezve.

A Lian Li egy új, 11 liter térfogatú házzal jelentkezett, amelyet a DAN Cases céggel együttműködve alkotott meg, és már tavaly februártól figyelemmel kísérhettük, ahogy a CAD tervekből kész termék lesz.

[+]

Az A4-H2O névre keresztelt, feketében és ezüstben elérhető, alumínium burkolatú megoldás 244 mm magas, 140 mm széles, illetve 326 mm mély, és három oldalról, sőt még alulról is bőségesen perforált panelek határolják a megfelelő szellőzés érdekében. A Mini-ITX-es alaplapokat és SFX/SFX-L formátumú tápegységeket fogadó tornyocska a szerelhetőséget ugyancsak fontosnak tartja, hiszen néhány mozdulattal a matt fekete SPCC acélvázára csupaszítható.


[+]

A 3 bővítőhelyes beltérben legfeljebb 55 mm magasra nőt processzorhűtők, 322 mm hosszúságú, vertikálisan beépített videokártyák és egy 2,5 hüvelykes háttértároló fér el, miközben az alkatrészek hőmérsékleti mutatóit két (felülre helyezett) 120 mm-es ventilátor segíthet kordában tartani.

[+]

Ha komolyabb számítási kapacitással rendelkező rendszert kívánunk építeni, minden bizonnyal örömmel nyugtázzuk majd, hogy a tetőtérbe egy 240 mm-es, légkavarókkal együtt maximum 55 vastagságú radiátort applikálhatunk be.


[+]

A letisztult előlap bal oldali peremére költöztetett I/O szigeten egy USB 3.1 Gen1 Type-C és egy USB 3.0 port fogja közre a dupla 3,5 mm-es jacket. Az 1 éves garanciával értékesített újonc jelenleg előrendelhető státuszban van, s míg a PCI Express 3.0-s riser kábellel érkező variánsa 120, addig a PCI Express 4.0-s kivitele 155 dollárt kóstál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés