Hirdetés

Elegáns „üzlettárssal” jelentkezik az MSI

Az MSI bemutatta az EX460 típusú notebookot, mely elsősorban az üzleti felhasználókat célozza meg, ám a Radeon grafikus processzornak köszönhetően multimédiás felhasználásnál sem vall szégyent. A fekete színben pompázó termék 14 colos, LED-es háttérvilágítással rendelkező kijelzőt használ, melynek natív felbontása 1366x768 pixel. A maximális kényelem érdekében a készülék billentyűzete EDS (Ergonomic De-Stress) kialakítású, mely amellett, hogy viszonylag nagy billentyűket alkalmaz, kisebb görbületet is használ a gombok felületén, ami a gyártó állítása szerint kisebb terhelést ró a felhasználó ujjaira.

Az MSI EX460 az Intel Core 2 Duo mobil processzorait használhatja a SIS 672DX északi és a SIS 968 déli vezérlőhíd mellett. A DDR2 szabványú rendszermemória mérete maximum 4 GB lehet, ami két darab 2 GB-os, effektív 800 MHz-es SO-DIMM modulból épülhet fel. A grafikus vezérlő szerepét a Mobility Radeon HD 4330 tölti be, ami 512 MB kapacitású fedélzeti memóriát kapott. A gépbe maximum 500 GB-os merevlemez választható, az optikai adattárolást pedig egy DVD-író segítségével oldották meg, de ez igény szerint Blu-ray-olvasóra cserélhető.

A 2 kg-os notebook 6 vagy 9 cellás akkumulátorral rendelhető, a kommunikációs lehetőségekért pedig az Ethernet mellett a 802.11b/g/n szabvánnyal kompatibilis Wi-Fi vezérlő felel, és opcionálisan választható Bluetooth modul is. A kimeneti interfészek között – a hangkimenet és a mikrofonbemenet társaságában – megtalálható az elmaradhatatlan USB port, emellett a készülék tartalmaz még egy 1,3 megapixeles webkamerát és egy kártyaolvasót is, mely az SD, az MMC, az MS és az XD memóriakártyákat kezeli.

A 374 x 246 x 35 mm-es laptop természetesen tartalmazza az MSI ECO Engine névre keresztelt energiagazdálkodási technológiát, amely különböző profilokat aktivál a gépben az aktuális használatnak megfelelően. Ennek megfelelően a felhasználó a munkavégzéshez szabhatja a akkumulátor terhelését. A vállalat még nem számolt be a különböző felszereltségű EX460 modellek fogyasztói áráról, illetve a termék megjelenéséről sincs hivatalos közlemény. Utóbbi azonban a kiszivárgott információk szerint ősz elején esedékes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés