Hirdetés

Elegáns notebookkal újított a Wortmann

A Wortmann újra egy notebookkal bővítette a hordozható gép kínálatát, ám az új modell ezúttal kicsit kilóg a sorból, megjelenése, formái némileg eltérnek a német cég szokásos dizájnjától, letisztultabb, formásabb lett. Első pillantásra talán egy MacBook Próval is összetéveszthetnék az avatatlanabb szemek, mivel tagadhatatlanul hasonlítanak egymásra. A készülék a Terra Mobile termékcsaládba tartozik és az Altro Diamond 1355 nevet viseli. A tömege csupán 1,6 kilogramm, tehát nem fogja húzni a táskát, 13,3”-es képátlójú képernyője miatt pedig 336 x 227 x 22 mm-es mérete is elég jónak számít, főleg, ha a vastagságát, jobban mondva vékonyságát tekintjük.

Wortmann Terra Mobile Altro Diamond 1355 [+]
Wortmann Terra Mobile Altro Diamond 1355 [+]

Egy Intel processzor, a Core 2 Duo SL9400 üzemel benne, ami 1,86 GHz-es órajellel rendelkezik. Munkáját maximum 3 GB DDR2 RAM segítheti, az adatok tárolására pedig az 1,8”-es, 120 GB-os háttértára használható. Intel GMA 4500M integrált videokártya végzi a grafikus megjelenítést, aminek eredményét az említett 1366x768 képpontos felbontású, LED háttérvilágítású kijelzőn láthatjuk. Az Altrót ellátták webkamerával, 3G modemmel, Gigabit Ethernettel, 802.11a/b/g/n-es Wi-Fi kártyával, továbbá található rajta ujjlenyomat-olvasó, és gyorsulásmérő is került bele. A billentyűzete chiclet stílusú, ráadásul külön háttérvilágítása is van, az érintőpad pedig multi-touch-os.

Az Altro oldala [+]
Az Altro oldala [+]

Kétféle akkumulátorral kapható, a kisebbik 35 Wh-s, míg a nagyobb 66,6 Wh-s, amivel akár nyolc és fél órán keresztül is üzemelhet a gép. Külön kiegészítőként beszerezhető hozzá DVD-író, dokkolóként is működő kiegészítő akkumulátor, és port replikátor is. A Terra Mobile Altro már kapható, Windows 7 Professional operációs rendszerrel, és két év garanciával kerül forgalomba, 1666 dollárt kérnek érte.

Az Altro hátulról [+]
Az Altro hátulról [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés