Hirdetés

Elegáns LCD-PC az MSI-től

Az MSI bejelentette NetOn AP1900 névre keresztelt LCD-PC-jét, melyet a belépő szintű termékek piacán vetnek be. A fejlesztés legfontosabb szempontja, hogy a monitorban a lehető legvékonyabb kialakítás mellett legyen elhelyezhető a számítógép. Ennek alapján nem meglepő, hogy a tajvani székhelyű vállalat az Intel Atom processzora köré építette a rendszert.

A 35 wattos átlagos fogyasztással rendelkező termék 1,6 GHz-en üzemelő Intel Atom N270 processzorral érkezik, ami 1 GB kapacitású, DDR2 szabványra építkező rendszermemória társaságát élvezi. A 16:9-es képarányú, 18,5 hüvelykes kijelző – a 945GSE vezérlőbe integrált GMA950 típusú grafikus processzor segítségével – 1366x768 pixeles natív felbontású képet ad. Az adattárolásról egy 160 GB-os merevlemez gondoskodik, az optikai meghajtó szerepét pedig egy DVD-író tölti be.

A rendszer természetesen fel van készítve a Wi-Fi alapú kommunikációra, és négy darab USB 2.0, illetve egy Gigabit Ethernet porttal rendelkezik. Emellett kártyaolvasóval, 1,3 megapixeles webkamerával és 3 W-os sztereó hangszórókkal is felszerelték.

A Windows XP Home operációs rendszerrel rendelhető LCD-PC forgalmazása még ebben a hónapban megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árat azonban nem hozta nyilvánosságra a gyártó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés