Hirdetés

Elég furcsa fejhallgatóval állt elő az Aiwa

A nyakpántra szerelt Butterfly Audio állítólag remekül szól, és vezeték nélküli úton kapja a hangokat.

Az Aiwa márkanevet 2017-ben vásárolta meg a Sonytól egy befektetőcsoport, méghozzá Tomonori Mitsui vezetésével, de hosszú időn át látványosan semmit sem tett az egykor jól csengő márkával.

Az "új" Aiwa mögött álló cég eltökélt célja, hogy ismét a régi fényében ragyogjon a név. A közelmúltban indították el legújabb közösségi finanszírozású kampányukat, amelynek segítségével akarják összeszedni a pénzt egy új, különleges hangeszköz legyártásához. A Butterfly Audio két, nyakpántra épített 10 centiméter átmérőjű hangszóróból áll, amelyek öt centiméteres távolságra helyezkednek el a felhasználó fülétől. a 340 gramm tömegű modell állítólag kényelmes, és egyfajta hangburkot hoz létre a fej körül.

A tartalmak vezeték nélküli úton Bluetooth technológia révén juttathatók el rá a kompatibilis eszközökről. Az Aiwa adna mellé egy kicsi (6 x 6 x 1,5 cm) transzmittert is, aminek segítségével olyan forrásokat is használhatunk, amelyek nem támogatják a Bluetooth használatát.

A kicsit idétlenül kinéző vállpánt-fejhallgató ára a közösségi finanszírozás keretein belül 16 300 jen, azaz olyan 48 500 forint.

Előzmények

Hirdetés