Hirdetés

EK Quantum hűtőblokk sTRX4-hez

A szlovének amúgy is felsőkategóriás Quantum szériája bővül egy ROG Zenith II Extreme alaplapra szabott modellel.

Nem valószínű, hogy hosszú sorok kígyóznak majd a boltokban az EK Water Blocks legújabb termékéért, mely a Quantum sorozatot bővíti ki egy, az TRX40 platformhoz illeszkedő hűtőblokkal. Nem is akármilyen általános modellről van szó, a „EK-Quantum Momentum ROG Zenith II Extreme D-RGB”, mint nevéből is látszik, az ASUS ROG Zenith II Extreme alaplapjához készült, és nemcsak a processzor, de a VRM modulok hűtéséről is gondoskodik, és persze a terület díszkivilágítását is megoldja a beépített RGB LED-eknek köszönhetően.


[+]

A nikkelezett rézből készült blokk, mely természetesen 100 százalékban lefedi a harmadik generációs Threadripperek hőátadó felületét, egy feketére eloxált, CNC-mart alumínium idommal érkezik, ez utóbbi váltja ki a Zenith II Extreme I/O fedelét, és tartja majd helyén egyrészt az alaplapra integrált kis OLED panelt, másrészt szállítja el a hőt például a 10 GbE hálózati chiptől is.

A EK-Quantum Momentum ROG Zenith II Extreme D-RGB előrendelhető az EKWB online boltjában, ára 192 euró – a szállítás március 15-én kezdődik.

Előzmények

Hirdetés