Az egymillió forintot is elérheti a Louis Vuitton Bluetooth hangszórójának ára

A gyártó „elegáns és diszkrét útitárs” kijelentésével azért tudnánk vitatkozni, de az efféle kütyüknek is biztos megvan a célcsoportja.

A Louis Vuitton is beállt azon divatcégek sorába, amelyek tech kiegészítők forgalmazásába kezdtek, ugyanis bemutatták a 2890 dollárt kóstáló, Horizon Light Up Speaker névre keresztelt hordozható hangszórójukat.

[+]

A gyártó által a „divat és technológia egyedülálló keveréke” és az „elegáns és diszkrét útitárs” jelzőkkel illetett vezeték nélküli hangszóró tervezésekor a LV Toupie táskája adta az ihletet, mi azonban egyáltalán nem mondanánk diszkrétnek, a vállalat logójával és a hozzá kapcsolódó szimbólumokkal megszórt eszköz szerintünk inkább úgy néz ki, mintha egy sci-fi film kelléke lenne.


[+]

Az üvegből, acélból és bőrből készült hangszóró technikai szempontból egyébként nem tűnik rossznak, belül egy 2.1 csatornás hangrendszer dolgozik, hangot pedig Bluetooth 5.1 vagy AirPlay 2 kapcsolaton keresztül tudunk ráküldeni. A termék része még három mikrofon is, amelyek kihangosított hívás közben lesznek hasznosak, arról pedig, hogy a hangzás mellett a látványvilággal is kitűnjünk a tömegből 35 beépített RGB LED gondoskodik.


[+]

Az USB Type-C csatlakozóval, vagy a mellékelt állvány segítségével tölthető, 15 órás üzemidőre képes Horizon Light Up Speaker – a fent már említett áron – július 31-étől lesz megvásárolható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés