Hirdetés

Egy képernyő, dupla élvezet

Az Asus három új terméket indít a monitorok piacán, melyek a T1 szériát fogják képviselni. A megjelenítők különlegessége, hogy tartalmaznak egy digitális (DVB-T) és analóg (PAL/SECAM) jel vételére alkalmas tévétunert, melynek köszönhetően a szélesvásznú kijelzők HDTV-ként is funkcionálnak. A hangzásvilágról 7 watt RMS teljesítményű beépített sztereó hangszórópár gondoskodik, ám az RCA és az SPDIF kimenetnek hála a hangokat akár továbbküldhetjük egy többcsatornás hangrendszerbe is.

A TN panelt alkalmazó monitorok 22, 24 és 27 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek, ezek natív felbontása 1920x1080 pixel. A 170 fokos vízszintes és 160 fokos függőleges betekintési szöggel és 300 cd/m²-es fényerővel felvértezett termékek átlagos válaszideje 5 ms. A kontrasztarányra az Asus 20 000:1-et ad meg, ám ez az ASCR, azaz az Asus Smart Contrast Ratio technológia alkalmazásával születik meg, ami gyakorlatilag dinamikus kontrasztnak tekinthető. A megjelenítők természetesen támogatják a vállalat Splendid Video Intelligence képjavító eljárását, amely automatikusan beállítja az adott jelenethez illő színdinamikát, kontrasztot és fényerőt.

A T1 szériás monitorok természetesen bővelkednek bemenetekben, így a D-Sub és a két HDMI mellett található egy komponens, egy kompozit, egy S-Video, valamint két SCART csatlakozó is. A távirányítóval érkező 22T1E, 24T1E és 27T1E típusú termékek közül a két kisebb modell még nyáron a boltokba kerül, ám a legnagyobb, 27 colos verzióra az ősz végéig várni kell. A megjelenítők ajánlott fogyasztói áráról még nem számolt be az Asus.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés