Hirdetés

Egér-parádé a Computexen

A Computex és a CeBIT mindig is híres volt arról, hogy extra, szokatlan, meghökkentő és elbűvölő újdonságokat láthatunk a kiállítás ideje alatt. Az idei Computexen például a Hammer a király, azonban aki éber szemekkel járja a standokat, az könnyen észreveheti a parány rágcsálókat.

Tavaly a wireless egér számított újdonságnak, mindenki ezekről cikkezett, idén ezek mennyisége és fajtája megszámlálhatatlanul nagy, azonban páran még ezt is túl akarják szárnyalni, így született meg például a Bluetooth alapú egér.



Természetesen akkor ez wireless, és a Bluetooth összes előnyét ki tudja használni, például a nagy hatótávolság (bár 4 méterre már semmit sem látni a monitor tartalmából), könnyű és gyors üzemeltetés, valamint a bankkártya méret. Akinek még ez sem lenne elég, annak itt a napelemes (!) egér, amely értelemszerűen a tengerparton érzi a legjobban magát! :)



Az persze más kérdés, hogy az egész nap sötét szobában "rothadó" hacker hogyan tudja hasznosítani ezt az eszközt, azt viszont már sejthetjük, hogy ez is csak egy jó reklámfogás. Az egér, mint számítógépes alkatrész, a kezdeti 2 gombos kockából így lett napelemes, wireless, világítós, kártya-, és ujjlenyomat leolvasós csodakészülék. Evolúció? Valószínűleg igen.

Azóta történt

Hirdetés