Hirdetés

Jön a világ egyik első csontrezgéses, vezeték nélküli fülhallgatója

A kitűzött cél 164-szeresét sikerült rá összeszedni közösségi kampányban, szóval a jelek szerint van igény a szerkezetre.

A japán Earsopen bejelentette, hogy óriási sikerrel zárult közösségi finanszírozós kampányuk, amelynek során egy vezeték nélküli csontrezgéses fülhallgató kifejlesztésére gyűjtöttek pénzt. A Peace fantázianevű, TW-1 típusjelzésű modell állításuk szerint a világ első ilyen eszköze, és a kitűzött egymillió jenes cél helyett 164 millió jent sikerült összeszedniük, amit 7501 ember adott össze.

Earsopen Peace TW-1
Earsopen Peace TW-1

Igény tehát van egy ilyen jellegű termékre, amely a tervek szerint hamarosan a hagyományos értékesítési csatornákon keresztül is elérhető lesz 28 000 jenes, azaz olyan, 78 000 forintos áron. A japán az AV Watch magazin munkatársainak volt alkalmuk kipróbálni a 15 gramm tömegű terméket, és arról számoltak be, hogy egyrészt kényelmes, másrészt pedig a hangminősége meglepően jó. A Bluetooth 5.0 technológiát támogató TW-1 akkumulátora négy órás üzemidőt szavatol, továbbá rendelkezik beépített mikrofonnal, azaz headsetként is használható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés