Hirdetés

Dupla kalandot kínál a Radeonokhoz az AMD

A vállalat friss promóciójában az Godfall és a World of Warcraft: Shadowlands is megszerezhető az egyes Radeonok megvásárlásakor.

Az AMD ismét játékosoknak szánt promócióval készült, de ezúttal nem egy, hanem rögtön két cím is bezsákolható. Egészen konkrétan a Godfall és a World of Warcraft: Shadowlands című alkotásokról van szó, ezeket biztosítja a vállalat az egyes termékeik mellé.

A program a játékosoknak szánt AMD Radeon VGA-khoz jár, a Radeon RX 5700 és 5600 sorozatú modellek asztali, OEM és mobil verziói megkapják mindkét címet, míg az 5500-as termékcsalád esetében be kell érni csak a Godfallal. Lényeges információ, hogy ha a vásárlás Tajvanban, Hongkongban, Dél-Koreában, vagy Makaóban történik, akkor a World of Warcraft: Shadowlands esetében a kupon 90 napnyi ingyenes játékot garantál, szemben a normál 30 nappal. Ez a Blizzard Entertainment, adott régió szintjén eltérő üzleti modellje miatt van így.

A kuponon kapott kódot az AMD Rewards oldalon lehet beváltani, majd a Godfall az Epic Store, míg a World of Warcraft: Shadowlands a Battle.net alkalmazáson belül hasznosítható. A promóció 2020. október 3-ig, vagy a készlet erejéig tart, míg a kapott kódok 2020. november 7-ig érvényesek. A beregisztrált játékok a hivatalos megjelenésük után vállnak játszhatóvá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés