Hirdetés

DSA profilos kompakt billentyűzetet villantott a Cougar

A német vállalat megtáltosodni látszik, hiszen rövid időn belül már a második, kifejezetten szimpatikusra sikeredett beviteli eszközzel borzolja a kedélyeket.

A Cougar egy 60 százalékos kivitelű, gasket mountos mechanikus klaviatúrát mutatott be, amelynek  érdekessége, hogy kettős fröccsöntéssel készített PBT kupakjai DSA profillal rendelkeznek, ami a termékkategóriában (készre szerelt, mainstream vonal) egyáltalán nem mondható általánosnak. Az egészen pofás, Puri Mini nevezetű konstrukció lineáris karakterisztikájú Gateron Red vagy taktilis/kattogós Gateron Blue kapcsolókkal kérhető, és ha az előbbiekre voksolunk, gyári kenés fogja simábbá tenni a gépelési érzetet.


[+]

A belső memória háromprofilos, így szabad az út a különféle RGB-s beállítások vagy makrók csoportosításához. A világítás egyébként most nem a gombok felől pislákol, hanem a két rétegnyi hangelnyelő szivaccsal kibélelt készülékház aljáról is visszaköszön egy körbefutó, hat effektet támogató fénycsík formájában. Az 1,8 méter hosszúra nőtt, gumírozott USB Type-C/Type-A kábel leválasztható.


[+]

Külön dicséretes, hogy a dönthető tasztatúrához mellékelnek egy szilárd, jégüveg hatású porvédőt, ami mágnesesen rögzül a helyére; ilyesmit más vállalatoktól is kitörő örömmel fogadnánk. Szoftverként a cég PIX applikációja szolgál. A 2 évre szóló garanciával értékesítésre kerülő ketyere vételárát egyelőre nem közölték.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés