Hirdetés

Dolby 5.1 minősítéssel rendelkező fejhallgatók a Sharkoontól

Olyan új fejhallgatókat mutatott be a Sharkoon, amelyek Dolby 5.1 minősítéssel is rendelkeznek. Az X-Tatic család harmadik generációja kétféle, analóg és digitális verzióban lesz kapható. Saját erősítővel rendelkeznek, ami összesen nyolc kis hangszórót szólaltat meg. A centersugárzó 2 x 27 mm, az elülsők és a hátsók 2 x 30 mm-esek, míg a mélyhangok kiemelésére egy 2 x 40 milliméteres hangszóró szolgál. A hangerő egymástól függetlenül állítható minden csatornánál. A mikrofon a QuickOn csatlakozó segítségével könnyen eltávolítható, ha nincs rá szükség. A párnázott fejhallgató kábele 360 cm-es,  a végén egy 9 tűs analóg csatlakozó található.

A digitális verzióhoz a gyártó egy Sound Control Unit (SCU) egységet is csomagol, ami külön is megvásárolható lesz azok számára, akik az analóg kiadás mellett döntenek. Utóbbihoz csak egy analóg átalakító és egy AC adapter jár. Ez a különálló SCU egység Dolby Digital 2.0, 5.1 és Pro Logic támogatással vértezi fel a fejhallgatókat, ezenkívül támogatja a PS3 és az Xbox 360 csevegés funkcióját, valamint a Time Delay és a Dynamic Range Control technológiát is. A 15 x 122 x 56 mm-es, 110 gramm tömegű eszközön két kilenctűs analóg kimenet (a fejhallgató részére), három analóg 3,5 mm-es jack csatlakozó, egy Playstation 3-hoz vagy PC-hez illeszkedő USB port és a tápellátás csatlakozója található. Optikai kimenete Xbox, Xbox 360, PS2, PS3, PC és Mac kompatibilis, de DVD-lejátszóhoz is csatlakoztatható.

Az X-Tatic Digital 110, az X-Tatic Analog 65, míg a különálló SCU 68 euróba fog kerülni, megjelenésük a jövő hónapban várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés