Hirdetés

Díjnyertes Canon termékek

A Canon három rangos elismerést kapott az Európai Kép és Hang Szövetségtől (European Imaging and Sound Association – EISA), amely minden évben Európa első számú fogyasztói technológiai díjaival tünteti ki a legjobb termékeket. A 2008-2009-es évben Európa legjobb fényképezőgépének a Canon EOS 1000D minősült (European Consumer Camera 2008-2009), a Canon SELPHY ES2 modellt Európa legjobb mini fényképnyomtatójává választották (European Mini Photo Printer 2008-2009), míg a Canon HV30 modell bizonyult Európa legjobb HD videokamerájának (European HD Camcorder 2008-2009).


Canon EOS 1000D

A Canon EOS 1000D digitális tükörreflexes fényképezőgép bevezetésének célja a Canon EOS integrált tisztítórendszer szélesebb körű elterjesztése volt. A Canon beépített porvédő rendszere háromféle eljárást használ a szennyeződés megakadályozására: csökkenti a fényképezőgépben a pormennyiséget, be- és kikapcsoláskor lerázza a porszemcséket a képérzékelőről, valamint térképet készít a porszemekről, amelyeknek nyomai később a Digital Photo Professional programmal eltávolíthatók a képről. Emellett a könnyű vázzal rendelkező, 10 megapixeles termék a Canon DIGIC III képfeldolgozó processzorára épül.


Canon SELPHY ES2

A hordozható Canon SELPHY ES2 típusú mini fotónyomtató a fényképezésért rajongó felhasználók képeinek gyors és egyszerű kinyomtatásában segédkezik. A kis helyigénnyel rendelkező termék a 3 hüvelykes LCD mellett integrált tinta- és hordozókazettát is tartalmaz, valamint beépített memóriakártya-olvasóval teszi lehetővé a számítógép nélküli nyomtatást.


Canon HV30

A Canon HV30 névre keresztelt videokamera a sikeres HV20 típusú elődhöz képest számos új funkciót tartalmaz, emellett a termék kezelése is jelentősen egyszerűbb lett. Az új modell is a Canon népszerű, DIGIC DV II processzorral ellátott HD kamerarendszerét alkalmazza annak minden előnyös tulajdonságával, beleértve HD CMOS érzékelőt, a HD video objektívet, valamint az állítható szögű Vivid LCD-t.

„Az Európai Kép és Hang Szövetség elismerése megtisztelő a Canon számára. A díjazott termékek különbözősége bizonyítja a Canon elkötelezettségét a képalkotási technológiák folyamatos fejlesztése iránt” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés