Hirdetés

Digitalizál és DVD-t ír

A Hewlett-Packard DVD Movie Writer dc3000 egy igazán különleges DVD-író. A meghajtó ugyanis képes - beépített analóg videobemenetének és digitalizálási eljárásának köszönhetően - a vele összekötött PC-ről vagy videorekorderről származó anyagot digitalizálni és kiírni DVD+R, illetve DVD+RW lemezekre. DVD-k másolása és sokszorosítása, valamint másolásvédett anyagok "mentése" a készülékkel nem lehetséges.


Forrás: www.golem.de

Az eszköz DVD+R-lemezeket 4-, DVD+RW -korongokat 2,4-szeres, írható CD-ket 16-szoros, míg újraírható CD-ket 10-szeres sebességgel éget. A termék videofelvételeinkből MPEG-2 formátumú, 720x480 (NTSC) vagy 720x576 (PAL/SECAM) képpontos anyagot állít elő. A digitalizálás során használhatunk fix vagy változó bitrátát egyaránt. A PC-ről a HP Video Transfer Wizard szoftver segítségével irányíthatjuk USB 2.0 porton keresztül a számítógépünkhöz csatlakoztatott meghajtót.

Videofelvételeknél használhatjuk az S-Video- és a kompozit-, illetve a sztereó hangbemenetet. Az eszköz elboldogul a VHS, a Hi8, a Digital 8, a Mini DVD és a BetaMax szabványú anyagokkal is. A HP DVD Movie Writer dc3000 szeptembertől lesz kapható 399 dollárért. A szoftverkörítés bőséges, a csomag tartalmazza többek között az ArcSoft ShowBiz 2 videoszerkesztő és a MuVee autoProducer programokat is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés