Széles és nagyképű lesz a Dell új kijelzője

A Dell a nemrég bemutatott S szériás monitorok mellett új UltraSharp modellel is készül, mely az U2913WM jelzést viseli. Az újdonság megjelenéséről egyelőre nem beszélt a cég, de kiderült, hogy a 29 colos kijelző 21:9-es képaránnyal rendelkezik, ami valószínűleg sokaknak nem fog tetszeni, de egy kialakuló trendről van szó a nagyobb monitorok esetében. A termék natív felbontása 2560x1080 pixel lesz, és az AH-IPS panel használata is nagyon jó előjel, így több tulajdonság szempontjából sem fog szégyenkezni a monitor.

A Dell U2913WM DisplayPort, HDMI, D-Sub és DVI bemenettel is rendelkezik, illetve egy négy porttal dolgozó USB 2.0-s HUB-ra is gondoltak a tervezők. A kijelző természetesen elforgatható, dönthető, illetve a magassága is állítható, de a konkrét adatokat ezúttal is nélkülözni kell.

A Dell nem csak a megjelenést tartja titokban, hanem az árcédulát sem említették meg, de annyit elmondtak, hogy az U2913WM jelzésű monitor hamarosan forgalomba kerül. Valószínű, hogy a start még idén megtörténik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés