Hirdetés

Szintet lépnek a Dell EqualLogic adattárolási megoldások

A Dell bejelentette az EqualLogic termékcsalád frissítését, melyek PS6100 és PS4100 jelzéssel kerülnek forgalomba. Az új generációs megoldások az elődökhöz képest már csak U2 magasak, és támogatják a 2,5 hüvelykes adattárolókat is. Ezzel nagyobb adatsűrűség érhető el, ami több adat tárolását teszi lehetővé kisebb helyen. Mindemellett akár 60%-os teljesítmény-javulás is észlelhető a mindennapi terhelés során, az előző generációs EqualLogic termékekhez képest.

Az EqualLogic PS4100 sorozat elsősorban kis- és középvállalkozások, vagy távoli eléréssel dolgozó vállalatok számára ajánlott. A SAN kapacitása egy tömbben maximum 36 TB lehet, míg fürtre felfűzött csoport mellett 72 TB is elérhető. Az EqualLogic PS6100 sorozat már egy tömbben kínálhat 72 TB-os maximális kapacitást, míg fürtözéssel 1,2 PB-os tárhely is elérhető, így ez a rendszer jól teljesíthet az olyan erőteljesen virtualizált környezetekben, amelyek magasfokú adat- és alkalmazásbiztonságot igényelnek. Az iSCSI felületre építő EqualLogic PS4100 és PS6100 rendszerek kezdőára rendre 9500 és 30 700 dollár. Az új tárolók esetében a VMware platform integrációja is fejlődött, továbbá az új 5.1-es firmware-rel jobb lesz a terheléselosztás, mivel a rendszer a sűrűn használt adatokat az alacsony késleltetésű csomópontokra irányítja.

A Dell megkezdte az EqualLogic FS7500 szállítását is, amely a vállalat legújabb NAS eszközzel egyesített adattároló megoldása. A rendszert – akár másodmagában is – be lehet kötni a fenti tárolók, vagy azok előző generációs megoldásai elé, így lehetővé válik az adatok kimozgatása a hálózaton keresztül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés