Hirdetés

Nagy mennyiségű belső dokumentum szivárgott ki a Delltől

Ezek rejtik a cég útiterveit, a partnerek érkező platformjaival együtt.

Meglehetősen kellemetlen szituációba futott bele a Dell, ugyanis a Scribdre felkerült egy méretes dokumentum, amely tartalmazza a vállalat útiterveit, illetve a partnerekkel kapcsolatban a még fejlesztés alatt álló platformok várható megjelenését.

Az állományból a VideoCardz mazsolázott, és több érdekes részletre is fény derült. Többek között arra, hogy a Qualcomm Snapdragon X sorozatnak már készül két utódja is, és a második generációs verzió a következő év közepén itt lehet, a harmadik generációs változatra viszont a 2027-es esztendő végéig várni kell.


(forrás: VideoCardz) [+]

A dokumentumból az is kiderül, hogy az Arrow Lake-MX az iskolakezdésre érkezik, de az Arrow Lake-H-ra a következő év elejéig várni kell. A Panther Lake-H a 2026-os esztendő elején fut majd be, míg a Nova Lake majd 2027-ben. Végül a Dell terve az, hogy 2027-ben AMD-s dizájnt is kínáljon a nagyobb teljesítményű XPS sorozaton belül.

Persze számításba kell venni azt, hogy a Dell útiterve a komponensgyártóktól kapott információkra épül, és nyilván az Intel, a Qualcomm és az AMD ezeken változtathat, ami természetesen kihatással van a partnerek terveire is, tehát a kiszivárgott információkat nem érdemes szentírásnak venni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés