Hirdetés

Fehérben is elérhető lesz a DeepCool Earlkase RGB

A gyártó menetrendszerűen elkészítette az eredetileg fekete kuckó WH variánsát.

A kínai központú DeepCool a 2017-es Computex alkalmával mutatta be Earlkase RGB számítógépházát, amelyből jön a fehér verzió is. A termék elnevezésében lévő WH utal az új domináns színre, a matt fekete elemek persze a kontraszt kihangsúlyozása érdekében jelen vannak, ahogy a 3,5"-es meghajtórekesz, az tápegység takarófedele feletti 2,5"-es tálca, az előlapi díszítő elemek, bővítőkártyák takaróborítása, és a mágneses porszűrő, amely a gépház tetejében található meg.


[+]

Az enyhén színezett, edzett üveg oldallap mögött rendezett kábelezés alakítható ki, ebben segít a tápegységet és a meghajtókeretet eltakaró, a cég nevét is megjelenítő burkolat, de számos nagyméretű kábelelvezető használható, a rögzítést pedig kábelkötegelőket fogadó karmok biztosítják a hátoldalon.


[+]

Légkavarókból gyárilag kettőt kapunk, egy RGB-s 12 cm-est hátul, egy szimpla feketét pedig elől. Ez utóbbit kivéve a gépház első traktusába maximálisan 360 mm-es radiátorral rendelkező vízhűtést építhetünk be, míg a kuckó tetejébe akár 280 mm-es radiátor kerülhet.


[+]

Az előlapon a fekete díszítőelem szélén RGB csíkok vannak, a fényjátékot és az effekteket a gépház tetején található kezelőszervekkel lehet vezérelni. Itt találhatók meg a megszokott előlapi aljzatok, illetve a kivilágított főkapcsoló is.

A 8,1 kg tömegű, 500 x 203,5 x 510,5 mm-es kiterjedésű ház szempontjából a processzorhűtők közül 165 mm magasságú modellekig lehet válogatni, míg a VGA hossza maximum 340 mm lehet.

Árazásról még nincs pontos információ, de a megjelenés nagyon közel van, így sokáig úgy sem marad titok.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés