DCMM blog: Alienware, Kingston, Roccat

A Gamescom sokkal közvetlenebb rendezvény a klasszikus hardverkiállításoknál. Itt a nagyérdemű játékos közönség nem csak vitrinbe zárva nézegetheti a legújabb vasakat, hanem élőben, akcióban próbálhatja ki. Az Alienware standján például sok egyéb mellett az alig pár napja bemutatott, még csak előrendelhető Alienware Alpha díszelgett, mely a Steam nappalikat megcélzó Big-Picture kezdeményezésének egyik megtestesülése.


[+]

A HyperX márka különválasztásával a Kingston a játékosok felé próbál nyitni, így nem csoda, hogy a Gamescomon ezek a termékek kerültek az előtérbe. A HyperX Fury SSD-k, memóriamodulok és pendrive-ok mellett jó adag gamer PC-n vívhattak meg egymással a látogatók, természetesen HyperX füleseket használva.



[+]

Billentyűzetben és egérben utazik a Roccat, mely hagyományos résztvevője a Gamescomnak. Idén a nemrégiben bejelentett Nyth egér és Skeltr billentyűzet kapta a főszerepet. Az MMO játékosoknak ajánlott egér amellett, hogy rengeteg gombja van, részben moduláris a még kényelmesebb használat érdekében.  A billentyűzetre pedig okostelefont rögzíthetünk, ami a Roccat appjával másodlagos kijelzőként funkcionálhat játék közben, extra információkat és vezérlést biztosítva.


[+]

Előzmények