Hirdetés

A Das Keyboard kipofozta kicsit egy már piacon lévő termékét

Az új 4C Tenkeyless Professional elődjéhez képest teljesen új gépelési élményt ígér.

A Das Keyboard felvarrta egy picit a 2015-ben debütált, numerikus padot nélkülöző (TKL) mechanikus klaviatúrájának, az eloxált alumínium előlapot viselő 4C-nek a ráncait. A változások sora nem csupán a frissített firmware-ben keresendő, hanem (ahogy azt már bevezetőnkben is említettük) magában a megváltozott gépelési élményben is: a szénszürke billentyűsapkák immár PBT műanyagból készülnek, míg a kapcsolók aranyozott, taktilis Cherry MX Brown switchek, és a nagy gombok, mint amilyen mondjuk a spacebar, az enter, a shift vagy a caps lock, gyárilag kaptak némi kenést az aktuáció finomságának növelése érdekében, illetve a hangerejüket csökkentendő.


(forrás: Das Keyboard) [+]

Az NKRO megléte a kategóriában sztenderdnek tekinthető, ami viszont érdekesebb, hogy a 87 gombos eszköz dőlésszögét (4 fok) meghatározó, mágnesesen rögzülő "talp" vonalzóként szintúgy használható. A 2 méter hosszúságú kábellel szerelt, 1,13 kilogramm tömegű tasztatúrán helyet kapott egy kétportos USB 2.0 hub, és az olyan képességeket, mint például a médiavezérlők, az Fn-nel közösen lenyomott gombok kombinációjával érhetjük el.

(forrás: Das Keyboard) [+]

A 39,34 cm széles, 15,37 cm mély és 2,9 cm magas, limitált példányszámban gyártott 4C Tenkeyless Professional 140 dollár ellenében – május 11-én – vált elérhetővé az Egyesült Államokban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés