Hirdetés

D-RGB-s ventilátor szelét fogta be az EKWB vitorlája

A szlovén gyártó azoknak szánja termékét, akik a statikus nyomás mellett értékelik a passzív üzem, és persze a címezhető fényorgia lehetőségét.

A minőségi (víz)hűtés-komponensekről ismert EK Water Blocks bemutatta a 140 mm-es EK-Vardar ventilátor D-RGB-s verzióját, a dupla golyóscsapágyas, fém bordák hűtéséhez (netán házak szellőztetésére) optimalizált EK-Vardar EVO 140ER D-RGB-t, melynek PWM munkaciklusa 25- től 100 %-ig terjed, és start-stop funkciójának hála a gépet kevésbé terhelő időkben megvalósulhat a 0 dB(A)-s üzem. Ez nem csak a füleink számára kedvez, de megnehezíti a por felgyülemlését a radiátorban, ha bekapcsolt gépünk huzamosabb ideig nem csinál semmit, illetve a légkavaró élettartamát is meghosszabítja. 400 rpm-ről indulhat a móka, ami aztán egészen 1600 rpm-ig tart, míg a maximális légszállítás 84 cfm-ben, a zajterhelés pedig 31,6 dB(A)-ban csúcsosodik ki, 1,57 wattnyi kraft felvétele mellett.

[+]

A hét, áttetsző lapát nem csak statikus nyomásra van kihegyezve (max. 1,9 mm H2O), hanem a motort fedő rész/kupak alatt terpeszkedő, 9 darab D-RGB LED-től származó fény szétszórására is. A diódák egyesével is címezhetők, és az új Vardar háromtűs, 5 voltos D-RGB csatlakozóval kapcsolódik a fényorgonák szinkronizációját támogató alaplapunkhoz, esetleg D-RGB kontrollerünkhöz.


[+]

Az újdonság Noctua árban – 26 euró ellenében – már megrendelhető a vállalat webshopján vagy hivatalos disztribútori hálózatán keresztül.

Azóta történt

  • Végre itt az EK-AIO

    Az épített vízhűtések szlovén királyai piacra dobják első előre összeszerelt vizes processzorhűtőjüket.

Előzmények

Hirdetés