Hirdetés

Csinos külső DVD-író

A PX-712UF – a Plextor közleménye szerint – a piacon kapható leggyorsabb külső, pluszos és mínuszos korongokkal is elboldoguló DVD-író. Az USB2.0- és IEEE 1394- (FireWire) csatlakozókkal egyaránt rendelkező meghajtó 12x sebességgel írja a DVD+R és 8x sebességgel a DVD-R korongokat, míg a CD-lemezek pörkölését 48x, az újraírható diszkekét pedig 24x tempóban végzi. Akárcsak a rokon belső írók, a PX-712UF is képes 12x gyorsasággal megírni a Plextor 8x DVD+R lemezeket.

A 8 MB pufferrel felszerelt DVD-író – amely fel van vértezve a Plextortól megszokott technológiákkal – ráadásul akár 1 GB adatot is tud rögzíteni a 99 perces CD-korongokra, miközben SecuRec funkciójának köszönhetően jelszavas védelemmel is képes ellátni a rögzített fájlokat.

A PX-712UF szeptembertől lesz megvásárolható, nettó ára 279 euró körül alakul. A készülék dobozában a 16 nyelvű kézikönyv és a szükséges kábelek mellett bőséges – az Ahead Nero, az Ahead InCD, a Nero BackItUp, a Pinnacle Studio 9, a CyberLink PowerDVD és a PlexTools Professional alkalmazásokat tartalmazó – szoftvercsomag található.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés