Hirdetés

Csatlakozók hadával támad a Philips új monitora

A 31,5 hüvelykes újdonság HDR-600 tanúsítványt és RJ-45 portot is kapott.

A Philips Brilliance 328P6VUBREB nevű megjelenítő 31,5 hüvelykes képátlójú VA panelén 3840x2160 pixelt szórtak szét, melyek 60 hertzes képfrissítéssel, de a szemre káros hullámhosszú kék fényt kiszűrve támadja retinánkat. A 400 cd/m² fényerővel és 3000:1 tipikus kontrasztaránnyal operáló, 10 bites színmélységű monitor megkapta a HDR600 minősítést is, ennek, valamint a 98 százalékos DCI-P3 színtérlefedettségnek köszönhetően tartalomgyártásra is jó megoldás lehet.


[+]

A hátoldalon minden csatlakozót megtalálunk, mi szem-szájnak ingere, a 4 darab USB 3.0 bemenetnek és az RJ-45 csatlakozónak köszönhetően akár egyetlen USB 3.1 Type-C kábelt a számítógépünkhöz csatlakoztatva kiváltjuk a töltéshez, perifériákhoz és az internethez való kapcsolódáshoz szükséges vezetékeket az asztalon. Ezen felül kapunk még egy darab 1.4 verziójú DisplayPort és 2 darab HDMI 2.0 bemenetet, ráadásul ha nem szeretnénk a beépített sztereó hangszórókat használni, fejhallgatónkat is csatlakoztathatjuk a 3,5 milliméteres jack aljzat segítségével.


[+]

A SmartErgoBase talp lehetővé teszi a monitor magaságállítását, dönthetőségét, forgatását, vagy pivot módban való használatát, a Philips Multiview megoldásával pedig egyszerre akár két csatlakoztatott eszköz képét is figyelemmel kísérhetjük egyszerre. A Philips Brilliance 328P6VUBREB monitort előre láthatólag novembertől vásárolhatjuk meg, 639 euró körüli ajánlott fogyasztói áron.

Előzmények

Hirdetés