Hirdetés

Aktív hűtéssel megfejelt forgószék gördült ki a Cougar műhelyéből

A hamarosan két színsémával kapható megoldás nem bízza a véletlenre a háttámla átszellőzését.

A német illetőségű Cougar egy újszerű koncepcióra épülő, fémvázas forgószékkel adott magáról életjelet, ami NxSys Aero néven mutatkozik be, és 90-től 150 fokig dönthető háttámlájába egy RGB LED-ekkel megszórt, 200 mm-es ventilátort integráltak, így biztosítván a szellőztetést a nyári melegben.


[+]

A 160 kilogramm teherbírású, zárolható hintamechanikával érkező ülőalkalmatosságba épített, USB Type-A porton keresztül táplált szélgép két sebességfokozattal rendelkezik, amelyek közül a lassabb 400, a gyorsabb pedig 800 rpm-es iramot diktál. Míg az előbbivel 13,2, addig az utóbbival 24,8 dB-es zajterhelésre számíthatunk, és a percenkénti fordulatok számát, valamint a világítást a közepén szövethálós betétet hordó támla jobbján található gombokkal variálhatjuk.


[+]

A légkavaró üzemeltetése kivitelezhető egy power bankkal is, aminek tárolására egy különálló, 160 x 79 x 32 mm-es (zárt) rekeszt hoztak létre, azonban a megvásárlásáról már nekünk kell gondoskodnunk. A sajtóanyag megemlíti, hogy a forgó lapátok nem csupán hűsítő hatásuk miatt kerültek a fedélzetre, hanem a rugalmas mesh-sel együttműködve egyfajta adaptív párnázást nyújtanak, enyhén lebegős érzést keltve ezzel. Azt, hogy ez a valóságban pontosan mit takar, nem tudjuk, mindenesetre nem lehet azt mondani, hogy a cég egy lerágott csonton csámcsog a dologgal.


[+]

A versenyülésekre hajazó bútordarab nagy sűrűségű, memóriahabos szivacsozásán egyébként lélegző műbőr kárpitozás feszül, és komfortunkat 3D-s karfákkal, fizikoterápiás besorolású, állítható deréktámasszal, plusz mágnesesen rögzülő fejpárnával igyekszik fokozni.

[+]

A 76 mm-es görgőkkel ellátott, acélból gyártott lábcsillagból Class 4-es gázlift sarjad, és a hónap végén 450 eurós áron debütáló terméket natúr feketében vagy narancssárga csíkokkal, továbbá varrással feldobott változatokban vihetjük majd haza.

[+]

Előzmények

Hirdetés