Hirdetés

Nem ívelt, hanem konkrétan hajlítható kijelzőt hoz a Corsair

A Xeneon FLEX 45WQHD240 OLED egyszerre fed le többféle ígényt, hiszen a felhasználó dönti el, hogy milyen formában használja.

A Corsair bejelentette a világ első olyan 45 hüvelykes, 21:9 képarányú OLED megjelenítőjét, amely a felhasználó által tetszőlegesen meghajlítható. Ezáltal nem kötelező teljesen sík képernyőre hagyatkoznunk, ha ez a kivitel nem tetszik, akkor meg is hajlíthatjuk a kijelzőt, maximum 800R ív erejéig. Sőt, a monitor két fele akár más ívben is meghajolhat, a működést ez nem befolyásolja, tehát egészen egyedi kialakítások is kihozhatók.

Mindezt az LG, 3440x1440 pixel felbontású WOLED panelje teszi lehetővé, amely 1000 nites fényerőt, 1 350 000:1 kontrasztarányt, illetve 0,03 ezredmásodperces válaszidőt tesz lehetővé szürkéből-szürkébe váltás során, emellett adott a 240 Hz-es maximális képfrissítés, kiegészítve az AMD FreeSync Premium és az NVIDIA G-Sync Compatible hitelesítéssel.

A Corsair Xeneon FLEX 45WQHD240 OLED az év későbbi részében érkezik, így a vállalat még nem tette közzé a teljes specifikációt, illetve az árat se.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés