Hirdetés

Corsair Obsidian 350D ház: elegancia microATX méretben

A halk és elegáns Obsidian széria a Corsair számítógépházak krémjét jelenti, nem csak megjelenésben és felépítésben, hanem általában árban is. A jelenleg négy tagból álló család hamarosan bővülni fog két új modellel, ezen belül is a CES-en bemutatott monstrummal, vagyis a 900D-vel, illetve a mai napon kiszivárgott 350D-vel. Utóbbi egy prémium kategóriás megoldás lesz microATX méretű alaplapokhoz, mivel ez a kategória is egyre nagyobb teret nyer magának, mióta számos alaplapgyártó komolyabban ráállt erre a szegmensre.


[+]

A mindössze 450 x 210 x 440 mm-es méretekkel megáldott Obsidian 350D anyaghasználatban a szokásos acél-alumínium kombinációt és kívül-belül matt fekete színt vonultatja fel. Konkrét specifikáció egyelőre nem áll rendelkezésre az új jövevényről, csupán a kiszivárgott képekre és adatokra lehet alapozni. Ezek szerint 2 darab kívülről hozzáférhető 5,25"-es meghajtóhely mellett három darab 2,5" és kettő 3,5"-es rekesz áll majd rendelkezésre, elhelyezésüket pedig úgy oldották meg, hogy ezek ne legyenek útban a hosszabb (legfeljebb 380 mm-es) VGA-k számára.


[+]

Az alsótápos elrendezésű házba maximum 160 mm magas CPU-hűtő szerelhető, míg az általános szellőzésért egy hátoldali 120 mm-es és egy pár tetőre szerelhető 140 mm-es ventilátor felel – mely utóbbiak helyére akár egy 240 mm hosszú radiátor is beszerelhető. I/O panelből sincs hiány, az előlapra egy pár USB 3.0-s port és 3,5 mm-es jack hangcsatlakozót varázsoltak.


[+]

A Corsair Obisidian 350D megjelenése késő áprilisra tehető, ára pedig 100 és 110 dollár körül alakul attól függően, hogy hagyományos vagy ablakos oldallapra van igényünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés