Hirdetés

Ígéretes wireless klaviatúrát villantott a Corsair

A kompakt megoldás egyszerre több géphez köthető, de a legfőbb szexepilje az, hogy kapcsolóinak csereberéléséhez nincs szükség forrasztópákára.

A Corsair legújabb, 50 profilos belső memóriával érkező billentyűzete K70 RGB Pro Mini Wirelessként mutatkozik be, és mint az a nevéből már kikövetkeztethető, a nagy népszerűségnek örvendő 60 százalékos kivitel elkötelezett híve.


[+]

A 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás (Slipstream), illetve Bluetooth kapcsolatot használó tasztatúra gyorscserés foglalataiba lineáris karakterisztikájú Cherry MX Red vagy MX Speed Silver switch-eket választhatunk, amelyeken kettős fröccsöntéssel készített, 1,5 mm-es falvastagságú PBT kupakok figyelnek. Érdemes megemlíteni, hogy mivel az alsó sor sztenderd kialakítású, az utólag megvásárolható, minőségi kupakkészletek száma nem épp kevés, és az apparátus farán egy leszedhető panel nyert elhelyezést, amit a külön beszerezhető Accent Bar Mod Kittel fehérre, pirosra vagy kékre cserélhetünk.


[+]

Az alumíniumvázas eszköz rádióval legfeljebb 2000, a töltésre is való, harisnyázott (és szokásosan merev) USB Type-C/Type-A kábelével pedig 8000 Hz-es polling rate-et támogat, és a tekintélyes mennyiségű extra funkciókat az Fn + [gomb] kombinációkkal érhetjük el, ráadásul a gombonként címezhető RGB alapszintű állítgatásához az iCUE szoftvert sem muszáj telepítenünk – ez akkor is kihagyható, ha nem akarunk makrózni, és megelégedünk az 1000 Hz-es frissítési rátával.


[+]

Az akkumulátor világítással körülbelül 30, anélkül nagyjából 200 óráig bírja szuflával, és a széleskörűen variálható fényekből a burkolat alsó pereme mentén teljesen körbeérő LED csíkra is jutott.


[+]

A szabályozható dőlésszögű, csúszásgátló tappancsokkal megfejelt termékhez egy fényt áteresztő mintázattal díszített spacebart, egy hajós logóval ellátott billentyűsapkát, valamint egy kapcsoló- és egy kupakszedő csipeszt mellékelnek pluszban. A 2 évre szóló garanciával kínált konstrukció 190 eurós áron már kosárba rakható a gyártó webshopjában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés