Hirdetés

A Corsair kompakt billentyűzetei megtörik az íróasztalunk monotonitását

A vállalat egy már ismert modellje kapott élénk színekben tetszelgő variánsokat, de csak átmenetileg.

A Corsair egy korlátozott ideig élő ajánlattal fűszerezte meg a portfólióját, ugyanis a 60 százalékos kivitelű, K65 RGB Mini névre hallgató mechanikus klaviatúráját négy új színösszeállítással kínálja; bemutatkozik a mentazöld/fehér (Hint of Mint), rózsaszín/fehér (Bubblegum Pop), kék/fehér (Berry Wave), illetve mentazöld/rózsaszín/fekete (Watermelon Blast) billentyűsapkákkal választható, fehér házzal érkező Flavor Rush széria.

[+]

Az Axon technológiával felvértezett, 8000 Hz-es USB kapcsolatra képes eszközök kettős fröccsöntésű PBT kupakjai alatt 1,2 mm-en aktuálódó Cherry MX Speed Silver switch-ek húzták meg magukat, és az Fn+gomb kombinációkkal természetesen számos extra funkciót érhetünk el. Fedélzeti memóriával jócskán el leszünk látva, ugyanis nem kevesebb, mint 8 MB-nyit implementáltak belőle, ami legfeljebb 50 profil elmentésére ad lehetőséget.

[+]

A harisnyázott kábel leválasztható, és grátiszba egy vitorlás céglogóval díszített, átlátszó kupakot is mellékelnek a 125 dolláros, 2 éves garanciával értékesített, címezhető RGB fényekben úszó csomagokhoz. Amennyiben érdekeltek vagyunk valamelyik üde tasztatúra megvásárlásában, a gyártó észak-amerikai webshopját kell megcéloznunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés