Hirdetés

"Coolest link of the day"

Első cooler-tesztünk győztese (Cool 111+) ugyan egy viszonylag új keletű márka (Coolink) logóját hordta, ám ezen nem sok múlott: múlttal és presztízzsel bíró gyártókat utasított maga mögé. Csodálkoztunk volna, ha ezek után a márka még sokáig saját web-es arc nélkül marad. Nem lepődtünk tehát túlságosan, amikor a következő képen látszó link a Coolink brand new site-jára vitt minket..



Azon viszont határozottan csodálkoztunk, hogy a Coolink mennyire komolyan gondolja mindezt; mindazt, ami az oldalukon tervként, vagy már letudott feladatként szerepel. Mert a standard hűtő-ismérveken túl itt pl. egész odáig mennek, és ha hagyjuk, visznek minket is, hogy a megfelelő néhány adatból kiindulva elénk teszik, miként lehet kiszámolgatni, hogy az adott hűtő az adott CPU-ra vajon jó választás-e..

Az oldal ugyan itt végig angolul beszél, ám állítólag ez sem végleges állapot, hiszen mint már többször és több helyen szó volt róla, a Coolink nem egy hagyományos tajvani gyártó, azaz valahol persze mégis.., hanem.. Ám aki átböngészi az oldalt, úgyis rájön..:)

Azóta történt

Előzmények

  • Új Coolink termékek...

    A Coolink úgy látszik, világuralomra tör, hiszen lassan naponta jelennek meg termékek a márkaneve alatt.

  • Új Coolink hűtők

    Vörösrézből, CAK38-at megszégyenítő teljesítménnyel, 0.6 Amperes áramfelvétellel! Szigorúan tuningőrülteknek!

Hirdetés