Hirdetés

Új kiegészítőt villantott az iPadekhez a Cooler Master

A Cooler Master manapság nagyon ráfeküdt a mobil kiegészítőkre, és ebből a szempontból az Apple kiemelt szerepet kap. Ez nem szokatlan a cégek szemszögéből, hiszen az almás cég termékeihez lehet a legegyszerűbben eladni az extra tartozékokat. Az új REV lényegében egy iPad 2, 3 és 4 tabletet támogató tartó, ráadásul nem is akármilyen, hiszen a kivitelezése a legjobbak közé emeli az eszközt.


[+]

A REV két részből áll. A csomag tartalma egy gumiborítás, amit rá kell húzni az adott táblagépre, ami így csatlakoztatható az alumíniumból készült tartóhoz. Előbbi kiegészítőt ráadásul el sem kell távolítani az iPadről, hiszen alapvető védőtokként funkciónál.


[+]

A tabletet a tokkal együtt egyszerű csatlakoztatni a tartóhoz, ami manapság elvárható, de fontos eleme a REV-nek, hogy a tartón lévő iPad 360 fokban elforgatható, a dőlésszög 180 fokon belül paraméterezhető, ráadásul a magasság is állítható, így tulajdonképpen a termék minden igényt kielégíthet a megfelelő pozíció beállítása szempontjából. Fontos kiemelni, hogy a REV úgy van kialakítva, hogy az iPad csatlakozói szabadok maradjanak.

A Cooler Master két év garanciát vállal az újdonságra, de tekintve, hogy tartóról van szó, túl sok minden nem romolhat el rajta. A REV szállítása már megkezdődött, az ajánlott fogyasztói ára 65 euró.

Előzmények

Hirdetés