Hirdetés

Cooler Master Egérmodding verseny – eredményhirdetés

Befejeződött a Cooler Masterrel közösen, immár másodízben megrendezett egérmodding versenyünk. A két évvel ezelőtti CM Storm Xornet után idén a CM Storm Devastator egeret osztottuk ki tizenkét moddernek. A meghirdetett határidőre Csabi112, feco72, Fkenny, Fr0z3n, Grisák, OutsideR és Ramses07 készült el alkotásával, de egy későbbi időpontban a többi, időre be nem érkezett modot is megmutatjuk majd.

Több mint kétszáz olvasói szavazat érkezett, melyeknek majdnem a felét Ramses07 űrhajós stílusban átalakított, látványos festésű egere zsebelte be. Így toronymagasan nyerte el a közönségdíjat, ami egy CM Storm Ceres 500 headset. Hasonló fölénnyel nyerte el Csabi112 szénszálas szövettel borított, plexi talpbetétes egere a Cooler Master és PROHARDVER! szakmai díját, ami egy Cooler Master B700 tápegység. A Cooler Master különdíját, egy CM Storm Pitch headsetet pedig Grisák tankos modja kapja, ami nem csak a hardvermárka képviselőinek, hanem a közönségszavazóknak is nagyon tetszett.


[+]

Ahogy ígértük, az egerekre szavazó olvasóink sem maradnak jutalom nélkül! Közülük hármat sorsoltunk ki, íme a nyereményeik:

Minden résztvevőnek és nyertesnek gratulálunk!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés