Hirdetés

Kedvező áru mini sportkamerával jelentkezett a Contour

A Contour az élménykamerák piacának egy meglehetősen érdekes szereplője. Régóta jelen vannak ezen a színtéren ugyanis, de a vállalat a legtöbb régi riválissal ellentétben csak a belépő szintű, illetve középkategóriás modellekre fókuszál.

Contour Roam3
Contour Roam3 [+]

Új termékük, a Roam3 sem egy drága darab, hiszen már 200 dollárért hazavihető. Viszont cserébe a kezelést megkönnyítő LCD kijelző hiányzik róla (ám a beépített lézer segít a pozicionálásban), és Full HD mód esetén csak másodpercenként 30 képkocka rögzítésére képes. Akinek ez nem elég, az ezt megduplázhatja, viszont akkor be kell érni 720p felbontással.

Contour Roam3
Contour Roam3 [+]

A készülék beépített adattárolásra szolgáló memóriával nem rendelkezik, így memóriakártya mindenképpen szükséges a használatához. A kezelését megkönnyíti, hogy a számos kiegészítőnek köszönhetően biciklire, sílécre, sisakra, fejpántra, mellpántra, gördeszkára vagy akár egy állványra is egyszerűen felszerelhető. Emellett a 170 fokos látószögű, 270 fokban elforgatható lencséje is elforgatható, a készülékháza alumíniumból készült, aminek köszönhetően nem kell külön műanyag tokba bújtatni, ahhoz hogy ellenálljon a pornak, ütéseknek vagy a víznek, hiszen akár tíz méteres mélységben is lehet vele videózni vagy fotózni. Az akkumulátora 3,5 órányi működésre elegendő energiát biztosít számára, azonban üröm az örömben, hogy az energiacellát nem lehet cserélni, és a teljes feltöltöttség eléréséhez 3 órára van szükség.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés