Hirdetés

Computex 2023: nagyon hűti az SSD-ket a T-Force

A Team Group almárkája bordával, ventilátorral és vízhűtéssel hidegen tartott modelleket is kiállított.

Tény, hogy az egyre gyorsabb NVMe SSD-k esetében egyre nagyobb problémát jelenthet a melegedés, de talán ott még nem tartunk, ahol a Team Group standját járva éreztük magunkat – a T-Force márkanév alatt forgalmazott adattárolók gyártója már CPU-kra méretezett hűtéseket is felszerelt termékeire.


[+]

Ezek közül a legkomolyabb a T-Force Siren GD120S AIO ARGB, mely valóban egy 120 mm-es radiátorral rendelkező kompakt vízhűtés, 4000 rpm fordulatszámon üzemelő pumpával és ARGB világítással a légkavarón és a hűtőblokk tetején egyaránt.


[+]

Aki nem akar ilyen extrém irányba elmenni, az több normál borda közül is választhat, melyek passzív és aktív szellőztetést egyaránt alkalmazhatnak. A kép jobb oldalán egy, a RAM-ot hűvösen tartó szerkezet látható, ez az Xtreem Airflow, melyet a DDR5-8266 specifikációkkal rendelkező Xtreem RAM modulok mellé ajánlanak.


[+]

Ez utóbbiak magas, hátrafelé kinyúló bordázattal rendelkeznek, az Airflowról érkező légáramlás ezek segítségével tartja hűvösebben az egyébként 80 fok fölé melegedő komponenseket. A különleges AiO-k mellett a standon kiállították a Siren sorozatú CPU hűtőket is, melyek 240 és 360 mm-es radiátorokkal, fekete és fehér színben léteznek.

[+]

A cégtől megszokott termékek közül láthattunk különböző memóriamodulokat és SSD-ket is. A T-Force Delta Max RGB sorozat esetében például a SATA csatolós, 2,5”-es meghajtó tetejére egy szép nagy ARGB világítás került, ami egy üveg oldalpaneles házzal kombinálva biztos, hogy magára vonja vendégeink figyelmét.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés