Hirdetés

Computex 2023: Macaron Cooler Master módra

A QUBE 500 Flatpack ház színvilágát mi állíthatjuk össze, a szellőzőlyukakba pedig kiegészítőket akaszthatunk.

A QUBE 500 Flatpack egy, a fotóra tekintve talán kis méretűnek tűnő gépház, ami a valóságban 33 literes belső terében E-ATX lapokra épülő, függőleges VGA-beépítéssel rendelkező konfigurációt is elrejthet. A némileg Merklin fémépítőre hajazó külsőben nagy szerep jut a szellőzőnyílásokkal átlyuggatott külső paneleknek, amelyek mágnesekkel rögzíthetők a belső vázon.


[+]

De maga a váz sem szegecseléssel kerül összeállításra, így a modellt az IKEA-kedvelők is szeretni fogják, ugyanis szó szerint lapra szerelve vásárolhatjuk majd meg állítólag a harmadik negyedév elején, első körben feketében és fehérben, de később érkezik majd a „macaron” kiadás is, a képeken látható színekkel (önmagukban a külső panelek is megvásárolhatók lesznek, ha erre igény mutatkozik a piacon).


[+]

Ami érdekesség lehet még, hogy a cserélhető külső kör alakú nyílásai nemcsak a légáramlást biztosítják, de különböző kiegészítőket is fogadhatnak, például egy apró műanyag elemet, amely lehetővé teszi a headset zsinórjának felakasztását. A Cooler Master azt tervezi, hogy ez utóbbinak a 3D-s modelljét az interneten is közzéteszi, ez alapján pedig aztán mindenki tervezhet és nyomtathat magának olyan változatokat, amilyeneket csak akar.


[+]

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés