Hirdetés

Computex 2023: monitorok és mesh rendszer is előkerültek az MSI kalapjából

Az MSI nem meglepő módon a monitorok világát is megkörnyékezte a Computexen, azonban a VESA DisplayHDR True Black 400 és ClearMR 9000 minősítésű, 34 hüvelykes (1800R íveltségű) kvantumpontos OLED panellel szerelt MEG 342C QD-OLED-ről nem csak, hogy cikkeztünk korábban, de honi forrásból mintegy 575 000 forintért be is zsákolhatjuk a drágát.


[+]

Az 5120x1440 képpontos felbontást 240 Hz-es (dinamikusan változtatható) képfrissítéssel párosító, 49 hüvelykes kvantumpontos OLED panelt használó Project 491C ismét a múltban megvillantott ketyerék táborát erősíti, de már jobban körvonalazódott a tudása.

Az 1800R íveltségű monstrum fénysűrűségének plafonja 1000 cd/m², és VESA DisplayHDR True Black 500 hitelesítéssel bír, mialatt a termékjellemzők sorában a 0,1 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltás, az MI algoritmusokat latba vető Gaming Intelligence funkció, az integrált hangrendszer és a kép beégésének kockázatát csökkentő OLED Care egyformán megtalálható. A kolosszus hátulján egy DisplayPort, két HDMI 2.1 bemenet, egy videojelet és 65 wattnyi energiát továbbító USB Type-C, meg négy USB Type-A konnektor állomásozik a 3,5 mm-es jacken kívül.


[+]

A 27 hüvelykes képátlójú, 1440p-s IPS panellel érkező Modern MD272QXP 100 Hz-es képfrissítési frekvenciával rendelkezik, és szemeink épségére Less Blue Light PRO technológiás kékfény szűrővel vigyáz. A minden irányban állítható talppal, továbbá sztereó hangsugárzókkal ellátott, HDR-es megoldás Productivity Intelligence szoftverből vezérelhető KVM switch-el asszisztál a kétgépes munkavégzéshez, és a 65 wattos USB Type-C csatlakozó sem hiányzik a hátáról.


[+]

Az MRAX60 azonosítójú, háromféle színben gyártott mesh router 6000 Mbps-os adatátvitelt tesz lehetővé, és egyedi antennadizájnjának, valamint intelligens backhaul hálózatának köszönhetően kellemes hatósugárral bír, hogy a lakásban (netán még az udvaron is) zavartalanul élvezhessük a 4K/8K-s streameket vagy mondjuk a videokonferenciázást. A szerkezet a cég Router appjával könnyedén üzembe helyezhető, és az MI algoritmusokkal operáló AI QoS automatikusan menedzseli a sávszélességet. A berendezés arzenáljában természetesen a szülői felügyelet életbe léptetése vagy WPA3 biztonsági protokoll ismerete is kipipálható.


[+]

Aktuális írásunk epilógusaként még megemlítenénk, hogy az MSI ősszel hivatalosan együttműködésbe kezd a Voicemod applikációt fejlesztő gárdával. A programocska segítségével egyszerűen alakíthatunk át hangokat különböző speciális effektekké, bármiféle szintetizátor vagy hangkártya közbeiktatása nélkül, és a tajvani óriás már elkészített egy adag RGB-s fényeffektet, amiket aztán a hangeffektekkel szinkronizálhatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés