Computex 2019: FSP tápok 2019-re

Az FSP-nél nemcsak a házakra, de a tápokra is maradt idő, és itt szerencsére több hasznos újdonságot is láttunk.

Kezdjük is bemutatásukat a Hydro GS Próval, amely a Hydro GS új változata, félpasszív üzemmóddal, japán kondenzátorokkal, 80 Plus Gold hatásfokkal, és a kedvező (pontosan még nem definiált) ár elérése érdekében fix kábelezéssel. A kiállított példány 750 wattos, elvileg ehhez még egy 650 és egy 550 wattos példány érkezik majd.


[+]

Akinek tetszik a Hydro GS Pro, de nem tud moduláris kábelezés nélkül élni, annak érkezik persze ilyen – jobban mondva félmoduláris – változat is, Hydro GSM Pro néven.

Ha már úgyis a Pro változatoknál vagyunk, akkor említsük meg, hogy a Dagger is kap egy továbbfejlesztett, az új CE feltételeket is teljesíteni képes utódot, Dagger Pro néven. Ez a félpasszív hűtésű, 80 Plus Gold hatásfokú SFX táp 550, illetve 650 wattos méretekben lesz elérhető.


[+]

A Twins széria egy ideje piacon van már, az újdonságot egy, az eddigieknél nagyobb, 900 wattos példány megjelenése hozza.


[+]

Bemutattak még a standon egy Hydro Ti Pro tápegységet 750 wattos teljesítménnyel, és persze 80 Plus Titanium minősítéssel, valamint a Hydro G Pro szériát, amely 650-től 1000 wattig terjedő teljesítményben lesz elérhető, teljesen moduláris kábelezésű, japán kondenzátorokat használ, és olyan speciális felületkezelést kapott, hogy kifejezetten rossz körülmények (párás, nedves környezet, szennyezett levegő, stb.) között is megbízhatóan tud üzemelni.


[+]

Ami az egyes termékek árait illeti, ezek jelen pillanatban még nem tudhatók, de az már ismert, hogy a nagy részük a nyár végén, ősz elején a piacra kerülhet.

Azóta történt

Hirdetés