Hirdetés

Computex 2018: több méretben jön a Ducky Channel One 2 billentyűzete

Az új klaviatúra-családon kívül a Shine 7 több különleges változatát is megtekinthettük a gyártónál.

Az igazán remek minőségű billentyűzeteiről ismert Ducky Channelnél a legfontosabb újdonságot a One 2 billentyűzetfamília jelentette, amely Mini, TKL és normál méretben is elérhető lesz.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A három változat közül a Mini az igazi apróság, hiszen erről még a kurzormozgató gombokat is lehagyták, a kettős fröccsöntéssel készülő PBT kupakok alá pedig nem kerül háttérvilágítás sem. Ezt leszámítva egyébként a három modell csak méretében különbözik egymásból, tehát mindegyik doubleshot PBT sapkákat kapott, eltávolítható, Type-C konnektorral csatlakozó vezetéke van és többféle Cherry MX kapcsolóval is elérhetők. A teljes méretű One 2-ból egyébként van olyan modell is, ahol a karaktereket nem a kupakok tetejére, hanem az oldalára készítették.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A One 2 mellett kiállították a Cherry alacsony profilú kapcsolóit használó Blade-et – amelyen gyakorlatilag olyan érzés gépelni, mintha egy jobb minőségű notebookot használnánk (persze teljes kiosztással) – és a Shine 7 sorozat több változatát is.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Itt a különlegességet egy Hong Kong-i tetoválómesterrel, Michael Channel közösen tervezett modell jelentette, amelyből 2018 darab készül majd – ezeket augusztus-szeptember folyamán lehet majd megvásárolni a cég partnereinél.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Nem a Duckynál, hanem a Razernél, de rábukkantunk egyébként egy másik egyedi Shine 7 változatra: ahogy korábban már írtuk, a Razer mostantól másoknak is lehetővé teszi az általa készített kapcsolókat – ezekkel az elsők között egy Ducky Shine 7-et szereltek fel, demózva, hogy mennyire egyszerű áttérni az elterjedtebb kapcsolókról ezekre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ducky

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés