Hirdetés

Computex 2018: a Deepcool új termékeket mutatott be a GamerStorm égisze alatt

A kínai srácok három RGB-s vízhűtést, egy RGB-s léghűtést, illetve új ház- és tápszériát hoztak magukkal az idei Computexre.

A bemutatók sorát a Castle 240/280 RGB-s vízhűtő rendszerrel nyitjuk, amit rögtön kétféle méretben, 240 és 280 mm-es radiátorral is megvásárolhatunk. A termetesre hízott, így TR4 foglalatra is felszerelhető processzorblokk tiszta rézből készült és E-alakú mikrocsatornáit úgy tervezték, hogy növeljék azon felületek méretét, amelyeken a hőcsere zajlik.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A beépített, dupla ablaktáblák és a 16,7 millió színt megjeleníteni képes, öt gyári effekttel megspékelt, és harminchat szabadon variálható módot tudó világítás révén pedig már csak kreativitásunkon és szépérzékünkön múlik, hogy milyen esztétikai értéket varázsolunk a gépsarokba. A vizesblokkok és ventilátorok szinkronizált pilácseffektusa egy – a csomagban mellékelt – vezetékes kontroller vagy az alaplap címezhető RGB funkciójának segítségével vezérelhető. A két Castle struktúra a tervek szerint júliustól lesz elérhető, s míg a kisebbik változatért 110 dollárt, addig a nagyobbért 130 dollárt kérne a gyártó.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A másik új vizes holmi a Captain 240PRO, amit automatikus nyomásszabályozóval láttak el, ami állítólag megakadályoz mindennemű szivárgást. A kétkamrás radiátorba egy irányból folyik be a víz és így válik hatékonyabbá a keringetés. Címezhető RGB-je neki is van, melynek beállításaival a Castle 240/280 mintájára (kontroller/ADD-RGB alaplap) játszadozhatunk el. A termék várhatóan augusztusban érkezik az üzletekbe, 120 dolláros áron.

A csapadékos tájakról szelesebb szférákba érvén körvonalazódik előttünk a GAMMAXX GT TGA léghűtése, ami tagja a TUF Gaming Alliance-nek, így könnyen kikövetkeztethető az RGB jelenléte. Az apparátus megtartja a GAMAXX GT széria örökségét, az alumíniumból készült RGB fedőlapot, a szinkronizált világítást, és a jó hűtőkapacitást. Júliustól lesz beszerezhető, 45 dollárnyi apanázs ellenében.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A standon kiállították a trükkös nevű Fryzent is, amely egyébként nem is annyira a Ryzenhez, mint a Threadripperhez készült hatalmas talpával. Mindenesetre a TR4-en kívül minden más AMD-s foglalattal szintúgy kompatibilis, és július felé érkezik, 90 dolláros árral.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A hűtőket magunk mögött hagyva utunkat az új Matrexx házszéria felé vettük, melynek máris három tagjával ismerkedhettünk meg. A termékcsaládra a minimalista dizájn, az edzett üvegből legyártott panelek, és a gombbal vagy alaplappal címezhető/szinkronizálható RGB fényorgona jellemző. A típusok: Matrexx 55, 70 és 75. Az ATX méretű kuckók képesek lesznek E-ATX lapok fogadására és háttértárolókból is elégséges mennyiséggel pakolhatjuk meg majd őket – bár talán egy-két extra 3.5"-es fiókot üdvözülve fogadnánk. A trió szeptemberben debütál a piactéren, 40, 60, illetve 90 dolláros árképzés mellett.

Deepcool Matrexx 55 Matrexx 70 Matrexx 75
Hossz 439 mm 493 mm 492 mm
Szélesség 210 mm 200 mm 220 mm
Magasság 480 mm 509 mm 510 mm
Oldallap rögzítési módja kézi csavar retesz
Elülső radiátor maximális mérete 280/360 mm
Felső radiátor maximális mérete 240/280 mm 280/360 mm
Alsó radiátor maximális mérte - 240 mm (rövid tápegységgel)
Alaplap maximális hossza 330 mm 280 mm 330 mm
Videókártya maximális hossza 370 mm 380 mm 390 mm
SSD helyek (2,5") száma 3 4
HDD helyek (3,5") száma 2
Bővítő slotok száma 7 8

A Deepcool szafari végállomása a tápegységek uralta szavannán ért minket, ahol közelebbről szemügyre vehettük a DQ csorda három, éppen legelésző példányát. A túravezető elmondása alapján DQ650-M-nek, DQ750-M-nek, és DQ850-M-nek hívják őket, mely nevekben a háromjegyű számok a wattértékre utalnak. Küllemre kifejlett vadakról van szó, a triumvirátus egységesen 80 Plus Gold hatásfokra képes, precízen szabályozott feszültségekkel és alacsony zajszintek mellett operál, valamint teljesen moduláris kivitelű (amit az -M utótag már sejtetni engedett).


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A kondenzátorok 100% japán darabok, a folyadékcsapágyas ventilátor 120 mm-es és fordulatszám-vezérelt. Az anyaállat bízik kicsinyeiben, ezért 5 év jótállást vállal rájuk. Jövő hónaptól a pulyák 130, 150 és 160 dollár fejében új otthonra lelhetnek majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés