Hirdetés

Computex 2018: füstüveg és RGB a Raijinteknél

A gyártónál megszokott hangzású nevekkel, és az aktuális trendeknek megfelelő anyag- és fényhasználattal találkoztunk a standon.

A Raijintek standján több érdekes új házba is sikerül belebotlanunk: az Ophion és az Ophion EVO például két Mini-ITX rendszerekhez kidolgozott modell, amelyek közül az előbbi a kisebb (figyelem: vicces kedvű egyének megcserélték a kiállított példányok tábláit!), 370 x 150 x 218 mm-es méretekkel rendelkezik. Ebbe a házba az alaplap mellé egy normál ATX tápot dobhatunk még be, és van hely egy 330 mm hosszú grafikus kártyának, felül pedig két 12 cm-es ventilátor is elfér.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Az EVO nevű nagyobb változat elsősorban a magasságban nyújt többet, itt már 288 mm-rel gazdálkodhatunk, ennek köszönhetően felülre egy 240 mm-es radiátor is beszerelhető, alulról pedig egy 12 cm-es ventilátorra segíthetjük a szellőzést, amely egyébként a sötétített edzett üveg oldalaknak köszönhetően nem éppen ideális. Éppen ezért a Raijintek alumíniumból készült oldalpaneleket is kínál majd, de még nem tudják, hogy ezek gyári tartozékok vagy utólag megvásárolható kiegészítők lesznek-e. Mindenesetre a kizárólag üveges változatok júliusban érkezhetnek, várhatóan 110 és 125 dolláros árakon.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Az apró Ophionok mellett még gigantikusabbnak hat az egyelőre koncepció ENYO, amely egy nyitott, kétkamrás ház, így szükség esetén két komplett konfigurációnak is helyet tud adni, hiszen két alaplap, tápegység és pár egyéb kiegészítő is elfér benne.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés