Computex 2016: meglestük az Acer standját és újdonságait

A vállalat egy új monitort és két mobil gépet villantott, de persze pár korábban megjelent termék is ki volt állítva.

Meglátogattuk az Acer standját is a Computexen, ahol nem ért minket meglepetés, hiszen pontosan tudjuk, hogy milyen termékkategóriákban utazik a cég. A sok kiállított termék között újakat is találtunk, amelyekről részletes specifikáció még nem volt, de egy kivétellel legalább megfoghatók voltak.

Az Acer standja Az Acer standja
Az Acer standja [+]

A monitorok piacára érkezik a BM320-as modell, amely a BM0 sorozat része. Ez a keret nélküli, 32 hüvelykes, IPS panelt használó kijelző a színhűséget tartja szem előtt, tehát elsődlegesen grafikai munkához ideális, de persze használható másra is. A 4K felbontású monitor 100%-os Adobe RGB és sRGB színlefedettséggel rendelkezik, a színtérre vonatkozó specifikáció tekintetében pedig teljesíti a Rec.709 és a DCI-P3 követelményeit.

Acer BM320 Acer BM320 Acer BM320

Acer BM320 Acer BM320 Acer BM320
Acer BM320 [+]

A mobil megoldások piacára az Acer két új modellel készült. A Switch One 10 egy 10 hüvelykes IPS kijelzőt alkalmazó masina, amit lehet notebookként, tabletként, illetve kitámasztott kijelzőként is használni. A belsejében egy Intel Atom x5-Z8350-es rendszerchip található 2 GB memóriával, továbbá a kiállított gépre 32 bites Windows 10 Home operációs rendszer volt telepítve.

Acer Switch One 10 Acer Switch One 10 Acer Switch One 10 Acer Switch One 10

Acer Switch One 10 Acer Switch One 10 Acer Switch One 10 Acer Switch One 10
Acer Switch One 10 [+]

Sajnos a másik újdonságnak tekinthető Switch E10 vitrin mögé volt rejtve, így nem lehetett kézbe venni, ugyanakkor képeket erről a modellről is készítettünk, ráadásul ez kétféle színben is megtekinthető volt. Ez a termék egyébként hasonló az eddigi Switch 10-ekhez.

Acer Switch E10 Acer Switch E10 Acer Switch E10 Acer Switch E10
Acer Switch E10 [+]

Végül lefényképeztük az újnak nem tekinthető termékek egy részét is, amelyeket a vállalat a New York-i rendezvényén már bemutatott. Ezek zöme a Predator márkanév égisze alatt keresi a vevőket.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények