Hirdetés

Computex 2015: amit lehetett kiállított az ADATA

Az ADATA standját is meglátogattuk, ahol számos érdekességet találtunk. Persze ezek nagy része nem újdonság, de érdemes megemlékezni róluk, annál is inkább, mert rengeteg képpel tudunk szolgálni.

A vállalat kiemelt figyelmet fordított a LED lámpáknak, amely tartós és alacsony energiaigényű megvilágítást kínál. Ezekből számos verzió létezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. A képekkel megnyíló galéria a paramétereket is tartalmazza.


[+]


[+]

Az SSD-k sem hiányoztak, amelyek között volt többféle is, de persze főleg a teljesítményt helyezve az előtérbe.


[+]


[+]


[+]

A memóriákat sem hanyagolta el a cég, főleg a DDR4-es szabványra koncentrálva.


[+]

Az ultramobil eszközök terjedésével a póttöltők piaca is pezseg, és az ADATA választéka nem mondható szerénynek.


[+]


[+]


[+]

A hordozható merevlemezek, illetve a pendrive-ok sem maradtak ki, illetve itt megjegyzendő az USB Type-C aljzatra való felkészülés, amelyre az ADATA még adapterekkel is koncentrál.


[+]

Az Apple külön figyelmet kapott, így az iPhone-okhoz külön telefontok volt kiállítva, amely póttöltő is egyben, illetve egy Lightning interfészre köthető kártyaolvasó is előkerült.


[+]

Az ADATA a Nano Coating technológiára is kitért, amellyel számos hordozható terméküket felvértezik. Ez egy összefoglaló név arra, hogy az adott eszköz ellenáll a nedvességnek és a pornak, illetve a szigetelése megvédi a benne lévő elektronikát.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés