Hirdetés

Computex 2012: Triathlor tápokkal erősít az Enermax

Az Enermax a Computexen megmutatta a Triathlor névvel fémjelzet tápcsaládját, melyről túl pontos paraméterek még nincsenek, de az adatok szerint 1000 watt alatti teljesítménnyel lesznek elérhetők. A szériában lesznek fix kábelezésű és moduláris egységek is, és utóbbiak az FC jelzést is magukon viselik. A termékekre egyöntetűen jellemző lesz a 80 Plus Bronze minősítés, vagyis hatásfokuk nagyjából 82%-os, továbbá mindegyik tápban egy 135 mm-es ventilátor dolgozik majd, mely természetesen a hőmérséklet és a terhelés függvényében változtatja fordulatszámát.

Enermax Triathlor és Triathlor FC tápok Enermax Triathlor és Triathlor FC tápok
Enermax Triathlor és Triathlor FC tápok (forrás: PROHARDVER!) [+]

A házak szempontjából az Enermax az ECA3260, illetve az ECA3270 jelzésű tornyokkal készült. Utóbbi az Ostrog sorozat része, és tudható róla, hogy az adattárolóknak egy méretes rekesz jut, ami 8 darab 2,5”-os, illetve 3,5”-os meghajtót képes fogadni.

Enermax ECA3260 és ECA3270
Enermax ECA3260 és ECA3270 (forrás: PROHARDVER!) [+]

Látható, hogy mindkét ház lyukacsos, ami a szellőzés szempontjából nagyon előnyös, emellett mindkét házba helyezhető egy 240 mm-es légkavaró, illetve segédeszköz nélkül szerelhetők. Szintén megfigyelhető, hogy az előlapok mögött két-két darab, Enermax Vegas sorozatba tartozó ventilátor biztosítja majd a megfelelő szellőzést. A házak forgalmazását a második félévben kezdi meg a vállalat, de pontos időpont még nincs, illetve a várható árcédulákat sem tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés