Hirdetés

Computex 2012: hardverek helyett hölgyek és hoszteszlányok

A Computex nem csak Taiwanról, Taipeiről, a taiwani gyártókról és termékiről, valamint a kiállítással járó felfordulásról szól, hanem a hoszteszlányokról is – akiket odakint csak sweetiesnek hívnak. Ők azok, akik 5 napon keresztül fáradhatatlanul, esetenként furábbnál-furább jelmezekben csinálják a show-t, népszerűsítik adott vállalatok termékeit és dobálják az apró ajándékokat a látogatók számára.

1-2 jópofa figura is volt
1-2 jópofa figura is volt (forrás: PROHARDVER!) [+]

A különböző cégek más-más taktikát követtek: egyesek több tagból álló lányformációkat kértek fel, hogy meghatározott időközönként a standjukon felállított színpadon valamilyen táncprodukciót adjanak elő, míg mások csak 1-1 hölgyet foglalkoztattak, hogy osztogassák a promóciós anyagokat, táskákat, szatyrokat, illetve pózoljanak a fotósoknak.

Idén egy picit keveselltük a hoszteszek számát, de tekintettel arra, hogy a kiállítás négy épületben (ebből az egyikben ráadásul két emeleten is) zajlik, előfordulhat, hogy egy részével szimplán elkerültük egymást. Most pedig lássuk, kinek sikerült a fent említett taktikákat a legjobban megvalósítani! Galéria alant!

Klikk és galéria nyílik!
Klikk és galéria nyílik!

Azóta történt

  • Kezdődik az IFA 2012!

    A világ egyik legnagyobb szórakoztatóelektronikai és IT eseményét rendezik meg augusztus 31. és szeptember 5. között Berlinben.

Hirdetés