Hirdetés

Comet Lake-re vált az MSI is

A felső kategóriás Prestige 14 és 15 notebookok kapják meg az új CPU-kat, bónuszként pedig kalibrált kijelzőt.

Most, hogy megvan az Intel teljes Comet Lake kínálata, a notebookgyártókon a sor, hogy szépben bemutassák frissített modelljeiket. Az MSI már neki is látott a munkának, és elsőként a prémium kategóriás Prestige 14 és 15 kapta meg a 10-ik generációs Core processzorokat.

MSI Prestige 15
MSI Prestige 15 [+]

Az alapvetően professzionális, komoly multimédiás teljesítményt igénylő felhasználókat megcélzó noteszgépekbe tehát Comet Lake-U processzorok kerülhetnek, akár hat maggal is (Core i7-10710U), melléjük a kisebbik esetében 16 GB, a nagyobbiknál pedig akár 64 GB RAM-ot is választhatunk. A két notebook közös jellemzője, hogy a gyártó ígérete szerint Delta-E < 2 szintre kalibrált kijelzőket kaptak, melyek FHD és UHD felbontásúak egyaránt lehetnek, és 100 százalékban képesek lesznek visszaadni az AdobeRGB színtér tartalmát. A kijelzők meghajtása a CPU-ba integrált grafika mellett rábízható a GeForce GTX 1650 Max-Q GPU-ra is, az adattárolás területén pedig a kisebb modellnél egy, a nagyobbiknál pedig két M.2 SSD állhat rendelkezésre. A kisebb-nagyobb különbséget természetesen a kijelző képátlója adja majd, mely 14” vagy 15,6”-es lehet, ez az előbbi esetében 319 x 215 x 16 mm-es méretet és 1,28 kg-os tömeget, az utóbbinál 357 x 234 x 16 mm-es méretet és 1,65 kg-os tömeget jelent.

Amit mindenképpen érdemes lehet még kiemelni, az az, hogy mindkét notebook két TB3-as csatlakozót is kínál, de kapunk két sima Type-A konnektort is a régebbi eszközökhöz (de azért ezek is 3.1 Gen 2 sebességűek).

Az árak egyelőre nem ismertek, a boltba kerülés időpontja pedig szeptember elejére várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés