Hirdetés

Igazán egyedi VGA-n ügyködik a Colorful

A Colorful mindig is híres volt az egyedi dizájnnal felvértezett VGA-iről. A kifestőt azonban most eldobta a cég, ami persze nem biztos, hogy baj. Az érkező GeForce GTX 660 szériás termék az NVIDIA GK106-os kódnevű GPU-jára épül. A lapka 960 darab CUDA magot használ 80 darab textúrázó csatorna mellett, továbbá a 192 bites memóriabuszhoz GDDR5 szabványú memórialapkák kapcsolódnak. Sajnos az órajelekről még nincs adat, de valószínű, hogy a referenciamodell paramétereit követi a gyártó.


(forrás: techPowerUP!)

Az iGame Glorious Mission jelzésű VGA igazán érdekes része a hűtőrendszer, mely nem csak öt darab hővezető csövet használó alumíniumbordát kapott, de a két darab 92 mm-es ventilátor felett egy-egy porszűrő is terpeszkedik. Ha ez nem lenne elég, akkor a hűtő dizájnja is nagyon szép, és a kártya hátoldalán is vastag fémlemez található. A könnyebb hordozhatóságot egy fogantyú segíti, ami opcionálisan leszerelhető, hiszen elég sok helyet igényel a házba építve.


(forrás: techPowerUP!) [+]

A Colorful egyébként az iGame GeForce GTX 660 Glorious Mission jelzésű megoldást speciálisan egy érkező játék tiszteletére készíti, melynek fejlesztését az NVIDIA támogatja a The Way It's Meant to be Played partnerprogramon keresztül. Az America's Army kínai verziójának is tartott Passion Leads Army még idén elérhető lesz a távol-keleti országokban. Valószínű, hogy az említett VGA a játék megjelenésével párhuzamosan kerül az üzletekbe, de erről konkrétum még nincs.

Passion Leads Army
Passion Leads Army [+]

Előzmények

Hirdetés