Hirdetés

Indul a CM Storm Egérmodding Verseny!

A Veletech 2012 rendezvényen bemutatott modding kiállítás sikere után ezúttal új vizekre evezünk a témában: meghívásos versenyt szervezünk a magyarországi modder közösségnek. A vetélkedés tárgya egy CM Strom Xornet egér átszabása lesz, melyet a Cooler Master biztosít.

Kilenc, a PROHARDVER! közösségében jól ismert modder gyürkőzik neki a feladatnak: Atke, BaluC, Bari, Engineer086, jones965, Moddingboy, Ramses07, Socccer és zuchy. Mindannyian kapnak egy gyári állapotú, bontatlan Xornet egeret, melynek négy hétig dolgozhatnak az átalakításán. Ezután szakmai zsűri döntése és olvasói szavazás alapján dől el, melyik alkotás sikerült a legjobban.


Most még így néznek ki a CM Storm egerek, de négy hét múlva más lesz a helyzet

Természetesen a nívós díjak sem maradnak el! A legjobb alkotásokat produkáló modderek között az alábbi díjak kerülnek kiosztásra:

Ám nem csak a versenyzők nyerhetnek; az augusztusban esedékes szavazás résztvevői között az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

A verseny 2012. július 9-én, hétfőn indul és augusztus 6-án zárul. Nagyjából félidőben újra jelentkezünk, megmutatjuk, hol tartanak az átalakulásban az egerek, de a versenyzők Logout blogjait is érdemes lesz figyelni, mert ott lehet majd legjobban nyomon követni az egerek átalakulását.

Azóta történt

Hirdetés